Cum platesc?

              Ati incheiat o comanda la MagPieseAuto.ro magazin de piese auto online?
              Va multumim.

              In functie de specificul comenzii dvs. se pot utiliza mai multe modalitati de palta dupa cu urmeaza:

1) Pentru cei care locuiesc in orasul Iasi plata se poate efectua odata cu livrarea pieselor (livrarea fiind gratuita), cu exceptia pieselor cu caracter OE la care se va solicita un avans pe baza unei facturi proforme ( vezi cum comand).

2) Pentru cei care locuiesc in alte localitati, cat si pentru cei care locuiesc in orasul Iasi plata se poate face in contul nostru bancar RO43 MILB 0000 0000 0241 4256 deschis la Millennium Bank.

3) Pentru cei care locuiesc in alte localitati plata comezii se poate efectua la angajatul firmei de curierat cu care va fi livrata, plata efectuandu-se odata cu ridicarea coletului.

                Datele necesare efectuarii platii vor fi transmise printr-un e-mail  sau telefonic de catre un agent de vanzari al firmei noastre.

               In anumite situatii (ex. comenzi cu valoare mare) ne rezervam dreptul de a solicita un avans din valoarea comenzii.
Acest lucru va va fi comunicat, daca este cazul, de agentul de vanzari care va confirma telefonic  datele comenzii si avansul (suma)necesar pentru lansarea comenzii.

               La anumite produse (ex. Caseta directie, Pompa servodirectie etc.) se poate oferi un discount semnificativ in situatia in care clientul returneaza piesa uzata catre MagPieseAuto.ro. La produsele la care este posibil acest lucru, aceste informatii  va vor fi aduse la cunostiinta dumneavoastra prin telefon si e-mail.