Despre noi

            MagPieseAuto.ro este un magazin de piese auto online, cu sediul in Iasi (IS), format dintr-o echipa cu experienta pe piata pieselor de schimb auto.

            Contractele cu furnizorii si / sau importatorii ne permit in acest moment livrarea oricarei piese originale sau aftermarket din lista disponibila la comanda online in magazinul nostru.
Calitatea produselor comercializate si pretul competitiv pentru piata din Romania ne da speranta ca MagPieseAuto.ro poate deveni un nume de referinta in domeniul comercializarii online de piese auto.

             Scopul MagPieseAuto.ro este acela de a ajuta clientii sa economiseasca timp si bani prin folosirea comertului online. Astfel, datorita specificului comertului online putem sa ne angajam la termene realiste de livrare si preturi competitive.

             Echipa MagPieseAuto.ro urmareste ca toti clientii sai sa fie tratati prompt, cu respect si profesionalism.

             Totodata, ne propunem sa va scutim de stresul si nervii aglomeratiei urbane si de drumurile nesfarsite la magazinele de piese auto pentru a gasi piesele dorite, pentru a comanda acele piese sau pentru a ridica piesele comandate. Acum puteti gasi piesele dorite intr-un singur loc, la cateva click-uri distanta, simplu si rapid fara a va irosi timpul si mai mult va vor fi livrate direct la usa.

               Echipa MagPieseAuto.ro va multumeste pentru interes.

 

firme